Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
 تالار گفتگوی حقوق • مشاهده مبحث - حكم غلط قاضي مبني بر رابطه نامشروع غير از زنا(شلاق)_خواهشمندم راهنمايي بفرماييد

حكم غلط قاضي مبني بر رابطه نامشروع غير از زنا(شلاق)_خواهشمندم راهنمايي بفرماييد

salam
man 10 sale pishe be jormeh rabete namashroh ghire zena bazdasht shodam dar kalantari farda on roz be dadgah raftim va jarimeh naghdi sader shod bad az pardakht azad shodim. in hokm dar ostaneh esfahan dadgah enghlab sader shod. va alan man mikhaham az tehran govahye soe pishine daryaft konam. man mikhastam bedonam in mozo dar govahye soe pishine man zekr khahad shod?
mamnoon az pasokheton
saeh
سایه

تاريخ عضويت: پنج شنبه 8 دي 1390 19:21:52
پست » پنج شنبه 8 دي 1390 19:26:03

چون از وقوع جرم ده سال می گذرد جای نگرانی نیست.محکومیت شما مشمول مرور زمان شده و از سجل کیفری حذف شده است.
نماد کاربر
hossein hamdi
حسين حمدي وکیل پایه یک دادگستری

تاريخ عضويت: جمعه 21 مهر 1385 07:30:00
پست » پنج شنبه 8 دي 1390 21:30:27

khili mamnoon az pasokhe sari va monesbeton
soali digar daram barai yeki az dostan
doste bande dar manzeli bodan ke police onha ro dastgir mikone va doste doste man ba dokhtari bode ke pedaresh shaki asli parvandeh bodan. bad az bazdasht yek shab dar kalamtari doste mano be dadgah bordan dar onja hichi angosht negari nashode va pedare dokhtar ha rezayat dade va ghazi faghat taaehod barai ishon sader kard. hichi sanadi gozashte nashod va faghat dost man dar kalantari majbor be taeehod shod. jormeshon ham rabete namshroe ghire zena bode ast. soal ishon inast ke in mozo dar soe pishe khahad amad ya khir

mamnoon az mohabateton
saeh
سایه

تاريخ عضويت: پنج شنبه 8 دي 1390 19:21:52
پست » پنج شنبه 8 دي 1390 21:46:53

ابتدا اینکه لطف کنید فارسی بنویسید.
در ثانی برای دوستتون هیچ سابقه ای به وجود نمی آید چون اصلا حکمی صادرنشده تا سابقه بشود.
نماد کاربر
hossein hamdi
حسين حمدي وکیل پایه یک دادگستری

تاريخ عضويت: جمعه 21 مهر 1385 07:30:00
پست » جمعه 9 دي 1390 00:43:10

سلام
7سال پیش من در شرکتی با دوست و 2 همکار خانم بوسیله پیلیس بازداشت و به کلانتری فرستاذه شودیم. یک شب در کلانتری موندیم و ما را به دادکاه فرستادن. قاضی مارا محکوم به رابطه نامشروع بدون زنا کرد و ما در ضمن پدردخترها شاکی پرونذه بودن. بعد از گذاشتن شناسنامه ما آزاد شدیم. بعد از چند روز ما به دادگاه برگشتیم. پدرهای دخترها رضایت دادن و قاضی حکم ازادی برای ما صادر کردن. ما انگشت و آمضا کردیم و شناسنامه خودمون از کلانتری گرفتیم. هیج حکم یا جریمه برای ما صادر نشد. من می خواستم بدونم که این موضوع در سوابق پیشینه ذکر خواهد شد؟ به دلیل اینکه ما تعهد دادیم در کلانتری و دادگاه؟

ممنون میشم کمک کنید
shayan1
شایان1

تاريخ عضويت: شنبه 10 دي 1390 17:48:56
پست » شنبه 10 دي 1390 18:04:05

سلام برای من مشکلی‌ پیش اومده من ۴ ساله پیش با یه آقایی دوستی‌ داشتم که تا مرحله خواستگاری پیش رفت که بعد به دلیل مشکلات خانوادگی نداشتن تفاهم خانوادگی بهم خورد حالا بعد از ۴ سال من دیدم که برای من اخطار اومده که باید به دلیل اتهام انتسابی خود در دادگاه حضور به عمل رسانید هم از من شکایت شده بود هم از مامانم وقتی‌ رفتیم دادگاه بخش بازپرسی آقای بازپرس از من سوالاتی کردن مثلا و عکس‌هایی‌ که تو فضای سبز با مانتو و شلوار گرفته بودم رو به من نشون دادن گفتن این شمایی منم گفتم بله این آقا خواستگار بوده و من دوم دبیرستان بودم نمیدونستم که اگه سرمو رو شونش بذارم بده ۴ سال جرم محسوب می‌شه بعد عکس‌های دیگهِ از من بود که از فیس بوک برداشته شده بود همچنین عکس دو نفر منو مامانم تو همون مکان و مامانم با آقا عکس نداشت فقط من همون عکس رو داشتم که اون آقا تو عکس بود و بد اسم پسر عمه‌ اون آقارو آوردن و گفتن که شما باهم بودید رفته بودید بیرون رابطهٔ نامشروع مامانم گفتن که ما با خانواده رفته بودیم برای آشنایی بیشتر و این آقا برای ما قرار صادر کردن در صورتی‌ که مامانم عکسی با کسی‌ نداشت که قرار صادر بشه . وقتی‌ من پرسیدم شاکی‌ کیه ایشون گفتن که خانوم اون آقاس که شما عکس دارید باهاش من شکه شده بودم می‌خواستم بدونم آیا حکمی که این آقا دادن بر اساس قانون بوده یا اصلا وقتی‌ این پرونده از مرحلهٔ بازپرسی بیرون بره چی‌ پیش میاد مثل اینکه بین اون آقا و خانومش مشکلی‌ پیش اومده و ظاهراً خسته با این عکس‌ها چیزیو ثابت کنه اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
eris
sara

تاريخ عضويت: شنبه 10 دي 1390 01:24:45
پست » يکشنبه 11 دي 1390 00:01:50

تشکر شده توسط: eris

شما می بایست می گفتید که صیغه محرمیت بین ما وجود داشته با اطلاع خانواده بوده .قصد ازدواج دائم داشتیم به فلان علت انجام نشد. با یک وکیل مشورت می کردید خوب بود حالا هم حتما با یک وکیل مشورت کنید.که چگونه از خودتان دفاع کنید تا کمترین ضرر به شما وارد شود.
نماد کاربر
asemanha

تاريخ عضويت: شنبه 7 شهريور 1388 08:30:00
پست » يکشنبه 11 دي 1390 00:11:13

»ن گفتم که به فلان علت انحام نشده. ولی چون راستشو گفتم و صیغه ای نبود من نگفتم. حالا من میتونم بابت چاپ عکسم شکایت کنم وعکس مامانم. یعنی برام شلاق میبرن؟ اصلا من نمیدونم قضیه خیلی با بیرحمی بعد از 4 سال مطرح شده
eris
sara

تاريخ عضويت: شنبه 10 دي 1390 01:24:45
پست » يکشنبه 11 دي 1390 00:59:48

eris نوشته است:»ن گفتم که به فلان علت انحام نشده. ولی چون راستشو گفتم و صیغه ای نبود من نگفتم. حالا من میتونم بابت چاپ عکسم شکایت کنم وعکس مامانم. یعنی برام شلاق میبرن؟ اصلا من نمیدونم قضیه خیلی با بیرحمی بعد از 4 سال مطرح شده

من یک شهروند عادی هستم نه حقوقدان .
در موارد مشابه دیده ام مجازات کم ان هم تعلیقی در نظر گرفته شده است، 4 سال هم که کذشته است ،شما هم سابقه کیفری ندارید نباید مشکل حادی باشد.
اگربرای این عکس ها شما را تهدید و یا اخاذی می کردند جرمی صورت می گرفت ، شاکی ظاهرا با شوهرش مشکل داشته و این عکس ها را به عنوان سند به دادگاه ارارئه داده به نظر منه حقوق ندان جرمی مرتکب نشده است.
امید دارم مساله حل شود.
چون یرای شما قرار صادر شده است از نظر قاضی تحقیق جرمی انجام شده منتظر پاسخ وکیل ماندن از دست دادن زمان و مضطرب بودن است.حضورا اگر با یک وکیل مشورت کنید ،خیلی بهتر است
نماد کاربر
asemanha

تاريخ عضويت: شنبه 7 شهريور 1388 08:30:00
پست » يکشنبه 11 دي 1390 10:00:07

سلام
من و دوستم رو تو پارک گرفتن و ازمون تعهد گرفتن خواستم ببینم این تعهد ها کجا ثبت میشه و چه تاثیری داره ؟
ممنون میشم جواب بدید
mehrdad121
mehrdad121

تاريخ عضويت: شنبه 25 شهريور 1391 18:29:35
پست » شنبه 25 شهريور 1391 18:31:26

eris نوشته است:سلام برای من مشکلی‌ پیش اومده من ۴ ساله پیش با یه آقایی دوستی‌ داشتم که تا مرحله خواستگاری پیش رفت که بعد به دلیل مشکلات خانوادگی نداشتن تفاهم خانوادگی بهم خورد حالا بعد از ۴ سال من دیدم که برای من اخطار اومده که باید به دلیل اتهام انتسابی خود در دادگاه حضور به عمل رسانید هم از من شکایت شده بود هم از مامانم وقتی‌ رفتیم دادگاه بخش بازپرسی آقای بازپرس از من سوالاتی کردن مثلا و عکس‌هایی‌ که تو فضای سبز با مانتو و شلوار گرفته بودم رو به من نشون دادن گفتن این شمایی منم گفتم بله این آقا خواستگار بوده و من دوم دبیرستان بودم نمیدونستم که اگه سرمو رو شونش بذارم بده ۴ سال جرم محسوب می‌شه بعد عکس‌های دیگهِ از من بود که از فیس بوک برداشته شده بود همچنین عکس دو نفر منو مامانم تو همون مکان و مامانم با آقا عکس نداشت فقط من همون عکس رو داشتم که اون آقا تو عکس بود و بد اسم پسر عمه‌ اون آقارو آوردن و گفتن که شما باهم بودید رفته بودید بیرون رابطهٔ نامشروع مامانم گفتن که ما با خانواده رفته بودیم برای آشنایی بیشتر و این آقا برای ما قرار صادر کردن در صورتی‌ که مامانم عکسی با کسی‌ نداشت که قرار صادر بشه . وقتی‌ من پرسیدم شاکی‌ کیه ایشون گفتن که خانوم اون آقاس که شما عکس دارید باهاش من شکه شده بودم می‌خواستم بدونم آیا حکمی که این آقا دادن بر اساس قانون بوده یا اصلا وقتی‌ این پرونده از مرحلهٔ بازپرسی بیرون بره چی‌ پیش میاد مثل اینکه بین اون آقا و خانومش مشکلی‌ پیش اومده و ظاهراً خسته با این عکس‌ها چیزیو ثابت کنه اگه راهنماییم کنین ممنون میشم

قرار انواع مختلفی دارد، منع تعقیب، موقوفی تعقیب، مجرمیت و .... لطفا بفرمایید چه قراری برای شما صادر شده؟
نماد کاربر
karshenasehoghough
فریبا

تاريخ عضويت: دوشنبه 20 شهريور 1391 00:44:24
پست » شنبه 25 شهريور 1391 18:46:56

تشکر شده توسط: mehrdad121

mehrdad121 نوشته است:سلام
من و دوستم رو تو پارک گرفتن و ازمون تعهد گرفتن خواستم ببینم این تعهد ها کجا ثبت میشه و چه تاثیری داره ؟
ممنون میشم جواب بدید

این قبیل تعهدها صرفا برای ترساندن افراد است و سابقه ی کیفری محسوب نمیشود. خیالتان راحت !
نماد کاربر
karshenasehoghough
فریبا

پست » شنبه 25 شهريور 1391 18:47:59

خانم سارا،

به نظر بنده ضمن این که سعی کنید حتما وکیل قانعی پیدا کنید که به شما راه را نشان دهد، در این موارد اثبات جرم با مدعیست، شما هر حرفی که بزنید به عنوان اعتراف شما محسوب و علیه خودتان استفاده خواهد شد. آنها باید ثابت می کردند که عکس، تصویر شماست در حالی که با وجود نرم افزارهایی مانند فتوشاپ الان می توانند عکس یک نفر را روی کره ماه هم بگذارند و داشتن آن اصلا دلیل بر صحت عکس نیست، یا اگر عکس مال خود فرد باشد، با همین روشها می شود انواع حالات را در آن ایجاد کرد، ولی شما هم این که عکس خودتان است پذیرفته اید و هم این که خودتان سر روی شانه نامزدتان
گذاشتید در حالی که با وجود گذشتن 4 سال و نداشتن نیتی جز ازدواج، حق نبوده که در این موقعیت قرار بگیرید.
در هر حال از آنجا که سوء نیتی نبوده و خانواده هم در جریان بودند بعید به نظر می رسد که قاضی حکم خاصی صادر کند، ضمنا شاکی هم اگر همسر خواستگار سابق شماست، جای اشکال دارد چون در زمانی که همسر فعلی ایشان خواستگار شما بوده، وی دارای جایگاه حقوقی نبوده که بتواند براساس آن شکایت کند.
بنابر این باز هم تاکید می کنم که حتما با یک وکیل که مدارک را ببیند مشورت کنید.
am99

تاريخ عضويت: دوشنبه 14 فروردين 1391 07:39:30
پست » شنبه 25 شهريور 1391 19:59:41

karshenasehoghough نوشته است:
ممنون میشم جواب بدید

این قبیل تعهدها صرفا برای ترساندن افراد است و سابقه ی کیفری محسوب نمیشود. خیالتان راحت !

ینی اصلا جایی ثبت نمیشه ؟
بعدا برای استخدام تو اداره دولتی مشکلی نداره ؟
mehrdad121
mehrdad121

تاريخ عضويت: شنبه 25 شهريور 1391 18:29:35
پست » شنبه 25 شهريور 1391 21:31:22

تشکر شده توسط: mehrdad121

mehrdad121 نوشته است:
karshenasehoghough نوشته است:
ممنون میشم جواب بدید

ینی اصلا جایی ثبت نمیشه ؟
بعدا برای استخدام تو اداره دولتی مشکلی نداره ؟

مطمئن باشید که مشکلی نیست.
نماد کاربر
karshenasehoghough
فریبا

پست » شنبه 25 شهريور 1391 21:35:46

قبليبعدي

بازگشت به حقوق كيفری

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان

Nukelearn Cheetah © 2009-2010 Nukelearn