Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
 تالار گفتگوی حقوق • مشاهده مبحث - اپارتمان

اپارتمان

لطفا سوال خود را به هر بخشي كه مربوط است٬ همانجا مطرح كنيد. اينجا فقط براي طرح سوال از سوي اشخاصي است كه نمي دانند سوالشان به كدام بخش مربوط مي شود.
سلام ساكن اپارتماني هستم كه داري پنج طبقه دو واحدي مي بأشد من در طبقه اول ساكن هستم از درب ورودي ساختمان تا اسانسور واقع در طبقه اول پنج پلكان واز درب ورودا تا پاركينگ نيز پنج پلكان قراردارد كلييه ساكنين از اسانسوري كه در طبقه اول ودر مجاورت اپارتمان اينجانب است تردد مينمايند همين امر موجب برخورد درب اسانسور با ساكنين واحد طبقه اول و ايجاد مزاحمت و سرو صدا گردىده است أيا ساكنين ده واحد مي بايست از اسانسور واقع در پاركينگ كه عممومي است و مزاحمتي براي هيچيك از ساكنين ندارد استفاده نماىند؟و يا به دليل مشاع بودن اسانسور مي توانند از طبقه اول با ايجاد مزاحمت استفاده نمايند؟متشكرم 
نماد کاربر
hooshmand
عبدالرضا هوشمند خلیق

تاريخ عضويت: چهارشنبه 18 بهمن 1385 08:30:00
پست » يکشنبه 16 بهمن 1390 00:43:09

تشکر شده توسط: hooshmand

hooshmand نوشته است:سلام ساكن اپارتماني هستم كه داري پنج طبقه دو واحدي مي بأشد من در طبقه اول ساكن هستم از درب ورودي ساختمان تا اسانسور واقع در طبقه اول پنج پلكان واز درب ورودا تا پاركينگ نيز پنج پلكان قراردارد كلييه ساكنين از اسانسوري كه در طبقه اول ودر مجاورت اپارتمان اينجانب است تردد مينمايند همين امر موجب برخورد درب اسانسور با ساكنين واحد طبقه اول و ايجاد مزاحمت و سرو صدا گردىده است أيا ساكنين ده واحد مي بايست از اسانسور واقع در پاركينگ كه عممومي است و مزاحمتي براي هيچيك از ساكنين ندارد استفاده نماىند؟و يا به دليل مشاع بودن اسانسور مي توانند از طبقه اول با ايجاد مزاحمت استفاده نمايند؟متشكرم 

سلام نمی شود به ساکنین واحدها و میهمانانشان گفت که از در پارکینگ وارد اسانسور شوند. تنها گزینه مناسب در خواست محترمانه از مدیر ساخنمان است تا از ساکنین خواسته شود از مشاعات به گونه ای استفاده شود که کمتر ایجاد مزاحمت و تولید صدا کند .یا یاداشت به در اسانسور زده شود لطفا اهسته!
نماد کاربر
asemanha

تاريخ عضويت: شنبه 7 شهريور 1388 08:30:00
پست » يکشنبه 16 بهمن 1390 11:46:00

با سلام مجدد منظور بنده ورود از درب پاركينگ نيست اين اسانسور عمومي كه اشاره شد از درب اصلي ورودي ساختمان است يعني به محض باز شدن درب ورود ى اين اسانسور با فاصله پنج پلكان رو به پايين در روبه روي قرار دارد درحاليكه اسانسور طبقه اول هم با فاصله پنج پلكان رو به بالا و در پاگرد طبقه.اول قرار دارد و درب اسانسور به كرات با بدن ما برخورد داشته است و عملا درب اسانسور و درب واحد ما إمكان همزمان باز شدن را ندار د. كدام قانون اجازه مي دهد به دليل مشاع بودن اسانسور هر كس از هر طبقه اي كه ميخواهد تردد نمايد و سلامت و أسا يش يك واحد را به خطر بياندازد :?:مانند اينكه اينجانب قبل از ورود به اپارتمانم با اسانسور به طبقه دوم بروم سبي از پلكان به طبقه اول بركردم. اگر راهنمايي بفرماييد متشكر مي شوم.

نماد کاربر
hooshmand
عبدالرضا هوشمند خلیق

تاريخ عضويت: چهارشنبه 18 بهمن 1385 08:30:00
پست » يکشنبه 23 بهمن 1390 18:06:27

تشکر شده توسط: hooshmand

hooshmand نوشته است:با سلام مجدد منظور بنده ورود از درب پاركينگ نيست اين اسانسور عمومي كه اشاره شد از درب اصلي ورودي ساختمان است يعني به محض باز شدن درب ورود ى اين اسانسور با فاصله پنج پلكان رو به پايين در روبه روي قرار دارد درحاليكه اسانسور طبقه اول هم با فاصله پنج پلكان رو به بالا و در پاگرد طبقه.اول قرار دارد و درب اسانسور به كرات با بدن ما برخورد داشته است و عملا درب اسانسور و درب واحد ما إمكان همزمان باز شدن را ندار د. كدام قانون اجازه مي دهد به دليل مشاع بودن اسانسور هر كس از هر طبقه اي كه ميخواهد تردد نمايد و سلامت و أسا يش يك واحد را به خطر بياندازد :?:مانند اينكه اينجانب قبل از ورود به اپارتمانم با اسانسور به طبقه دوم بروم سبي از پلكان به طبقه اول بركردم. اگر راهنمايي بفرماييد متشكر مي شوم.

سلام عزیزم
1) مشکلی که برای شما ایجاد شده ناشی از طراحی و معماری بد است . که این معضل را ایجاد کرده است.
2) هیچگونه محدودیتی برای ساکنین واحدها و میهمانان جهت استفاده از اسانسور ها نمی توان قائل شد . مثلا اگر ساکنین طبقه پنجم فقط از اسانسور طبقه چهارم استفاده کنند یا برعکس هیچ امر خلافی صورت نگرفته است. هر کس می تواند یه اسانسور هر طبقه که خواست وارد شود و از اسانسور هر طبقه ای که خواست خارج شود. البته اگر استفاده غیر متعارف و کاملا مشهود به قصد اسیب وارد کردن یا مزاحمت محسوس برای دیگران باشد بدون جواب نخواهد ماند.
3)یک راه تقاضا از مدیر ساختمان که این معضل را هر طور که صلاح می داند حل کند.
4) راه دیگر جهت باز و بسته شدن در ورودی اپارتمان خود را تغببر دهید.
5) یواشکی بگونه ای به در اسانسور اسیب وارد کنید که اسانسور در طبقه شما قابل استفاده نیاشد. مثلا دستگیره ان را بکنید. اگر کسی متوجه شد باید خسارت بدهبد ،البته این کار خلاف و جرم است. من هم اینکار را توصیه نمی کنم
6)به مشکلات و مسائل بزرگتر مانند گرانی ، تورم ، دلار ، سکه ووو... فکر کن دیگر این مشکل را نمی بینی!

موفق و پیروز باشید.
نماد کاربر
asemanha

تاريخ عضويت: شنبه 7 شهريور 1388 08:30:00
پست » دوشنبه 24 بهمن 1390 05:54:12

بازگشت به طرح سوالات حقوقی (از سوي افراد غير حقوقدان) و جواب حقوقدان به آنان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان

Nukelearn Cheetah © 2009-2010 Nukelearn