Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
 تالار گفتگوی حقوق • مشاهده مبحث - مهریه با قانون جدید

مهریه با قانون جدید

سلام بر اساتید محترم
همسر (زن) بنده 1 ماهی که از خانه اجاره یی من رفته و میخواهد تقاضای طلاق دهد..
بنده چند سوال دارم...
1-با توجه به قانون جدید دیگه مرد رو قبل از تقسیط مهریه به زندان نمیندازن ؟؟
2-با توجه به اینکه بنده فقط 1 ماشین 206 بنام خودم دارم اینو نمیتونند بگیرن از من و بقیه رو قسطی کنند که ؟
3-اگه بنده رضایت به امر طلاق ندهم ..زن من میتونه با ظرب و شتم خودش به در و دیوار با توجه به زود کبود شدن بدنش ..به استناد این بره پزشک قانونی و بگه همسرم این کارو با من کرده و طلاق بگیره ؟ یا اینکه بگه فحاشی میکنه ؟
4-در صورتی که مهریه رو اجرا بگذاره و من طلاقش ندم ..میتونم بگم که بیاد با من زندگی کنه ..یا به اختیار خودشه ؟
ممنونم
mehrdad399
mehrdad

تاريخ عضويت: شنبه 15 بهمن 1390 10:26:19
پست » شنبه 15 بهمن 1390 16:10:51

تشکر شده توسط: mehrdad399

قانون جدید حمایت خانواده فعلا تصویب و اجرایی نشده است. اما مطابق رویه فعلی و دستور العمل رییس قوه قضاییه تا حد امکان از بازداشت مرد قبل از تقسیط مهریه خود داری می شود و اگر هم مرد بازداشت شده باشد پس از حکم تقسیط مهریه فورا آزاد می گردد.
توقیف و فروش ماشین شما بستگی به نظر دادگاه دارد. زیرا اتومبیل مناسب با شان محکوم علیه از مستثنیات دین است . البته اگر دادگاه تشخیص دهد که اتومبیل دیگری مانند پراید هم برای شان شما کافی است دستور توقیف و فروش اتومبیل 206 را داده و اندازه قیمت پراید به شما پرداخت شده و مابقی به همسرتان داده می شود.
ضرب و شتم به تنهایی کفایت نمی کند. بلکه باید حکم قطعی محکومیت شما به ضرب و شتم که از دادگاه کیفری صادر شده باشد مستند قرار گیرد. برای فحاشی هم دادگاه تحقیقات می کند. البته این قبیل بهانه ها برای طلاق از ناحیه زوجه مورد قبول دادگاهها قرار نمی گیرد و باید دلیل محکم تری ارائه شود.
زن در هر حال باید در منزل شوهر زندگی کند مگر در صورت خوف خسارت جانی و مالی و حیثیتی.به همین خاطر حتی با گرفتن مهریه هم باید از شوهر تمکین کند . در غیر این صورت مرد می تواند دعوای تمکین اقامه نموده و حکم بر تمکین زن بگیرد. در صورت اخذ حکم تمکین زن بای طلاق راه بسیار دشواری خواهد داشت.
نماد کاربر
hossein hamdi
حسين حمدي وکیل پایه یک دادگستری

تاريخ عضويت: جمعه 21 مهر 1385 07:30:00
پست » شنبه 15 بهمن 1390 17:04:38

hossein hamdi نوشته است:قانون جدید حمایت خانواده فعلا تصویب و اجرایی نشده است. اما مطابق رویه فعلی و دستور العمل رییس قوه قضاییه تا حد امکان از بازداشت مرد قبل از تقسیط مهریه خود داری می شود و اگر هم مرد بازداشت شده باشد پس از حکم تقسیط مهریه فورا آزاد می گردد.
توقیف و فروش ماشین شما بستگی به نظر دادگاه دارد. زیرا اتومبیل مناسب با شان محکوم علیه از مستثنیات دین است . البته اگر دادگاه تشخیص دهد که اتومبیل دیگری مانند پراید هم برای شان شما کافی است دستور توقیف و فروش اتومبیل 206 را داده و اندازه قیمت پراید به شما پرداخت شده و مابقی به همسرتان داده می شود.
ضرب و شتم به تنهایی کفایت نمی کند. بلکه باید حکم قطعی محکومیت شما به ضرب و شتم که از دادگاه کیفری صادر شده باشد مستند قرار گیرد. برای فحاشی هم دادگاه تحقیقات می کند. البته این قبیل بهانه ها برای طلاق از ناحیه زوجه مورد قبول دادگاهها قرار نمی گیرد و باید دلیل محکم تری ارائه شود.
زن در هر حال باید در منزل شوهر زندگی کند مگر در صورت خوف خسارت جانی و مالی و حیثیتی.به همین خاطر حتی با گرفتن مهریه هم باید از شوهر تمکین کند . در غیر این صورت مرد می تواند دعوای تمکین اقامه نموده و حکم بر تمکین زن بگیرد. در صورت اخذ حکم تمکین زن بای طلاق راه بسیار دشواری خواهد داشت.

در صورتی که تمکین نکند و و بنده دعوای تمکین اقامه و حکم بر تمیکین همشر رو بگیرم و بازم هم تمکین نکند ..در اخر چی میشود ؟؟ به زور که نمیتوان کسی رو وارد یه خانه کرد ؟
در ضمن قبل از این که درخواستذ طلاق بده میتوانم به دادگاه رفته و اقامه دعوای تمکین دهم که همسر خونه رو ترک کرده ..تا اینکه بعدا در صورتی که درخواست طلاق دهد من هم از این راه استفاده کنم ؟
mehrdad399
mehrdad

تاريخ عضويت: شنبه 15 بهمن 1390 10:26:19
پست » سه شنبه 18 بهمن 1390 08:54:41

تشکر شده توسط: mehrdad399

در صورتی که تمکین نکند و و بنده دعوای تمکین اقامه و حکم بر تمیکین همشر رو بگیرم و بازم هم تمکین نکند ..در اخر چی میشود ؟؟ به زور که نمیتوان کسی رو وارد یه خانه کرد ؟
در ضمن قبل از این که درخواستذ طلاق بده میتوانم به دادگاه رفته و اقامه دعوای تمکین دهم که همسر خونه رو ترک کرده ..تا اینکه بعدا در صورتی که درخواست طلاق دهد من هم از این راه استفاده کنم ؟
اگر شما دادخواست دادید وثابت کردید که همسرتان تمکین نمی کند 2 نفع برای شما دارد.
هلف) او نمی تواند با حکم عدم تمکین از شما تقاضای نفقه کند.
ب)شما می توانید به علت عدم تمکین از دادگاه اجازه ازدواج مجدد بگیرید.
شما مهریه را قسطی پرداخت می کنید.او همسر شما منتهی دور از شما زندگی می کند.
ممکن است از این وضعیت طرفین خسته شده خانم مهریه را ببخشد به ازا اینکه شما طلاقش دهید.
نماد کاربر
asemanha

تاريخ عضويت: شنبه 7 شهريور 1388 08:30:00
پست » سه شنبه 18 بهمن 1390 09:08:19

asemanha نوشته است: ب)شما می توانید به علت عدم تمکین از دادگاه اجازه ازدواج مجدد بگیرید.

سلام آقای آسمانها

حالا اگه به فرض ، وقتی که ما بریم دادگاه و دادخواست اجازه بر ازدواج مجدد به طرفیت همسرمون بدیم ؛ مگه نه اینکه ایشون هم برای دادرسی دعوت میشن ؟
پس حالا اگه اومد و گفت که از این به بعد حاضر به تمکینم چی ؟
آیا حکم عدم تمکینی که مثلا 6 ماه پیش از دادگاه گرفتیم بی اثره و یا دادگاه با همون حکم ، اجازه ازدواج مجدد رو میده و گفته های کنونی همسر ناشزمون رو نادیده میگیره ؟
khojaste
khojaste

تاريخ عضويت: شنبه 7 اسفند 1389 17:59:39
پست » شنبه 22 بهمن 1390 12:17:59

حکم عدم تمکین در دست شما است. یعنی عملا شما مجرد هستید برای ارضا نیاز های داشتن همسر مجاز به ازدواج هستید.
قاعدتا نباید در این خصوص دادحواست بدهید. فکر کنم تقاضا ی مجوز ازدواج دوم به همین دادگاهی که تایید کرده همسر شما تمکین نمی کند ادهید کفایت کند.
صبر کنید.بک وکیل پاسخ دقیق بدهد.
نماد کاربر
asemanha

پست » شنبه 22 بهمن 1390 12:41:51

با تشکر از پاسخی که آسمانهای عزیز دادن

آقای حمدی اگه میشه شما که قطعا تجربه کاری در این زمینه هم دارین یه راهنمایی بفرمایین

ممنون میشم
khojaste
khojaste

تاريخ عضويت: شنبه 7 اسفند 1389 17:59:39
پست » دوشنبه 24 بهمن 1390 22:35:58

با سلام اگررای نهایی صادر شد مبنی بر تفسیط مهریه ایا میتوان ان را در دیوان عدالت اداری مطرح کرد؟با تشکر
moteza
kian

تاريخ عضويت: چهارشنبه 26 بهمن 1390 20:13:31
پست » چهارشنبه 26 بهمن 1390 20:18:51

moteza نوشته است:با سلام اگررای نهایی صادر شد مبنی بر تفسیط مهریه ایا میتوان ان را در دیوان عدالت اداری مطرح کرد؟با تشکر

دیوان عدالت اداری چه ربطی به مسابل مربوط به مهریه دارد؟ پاسخ سوال شما منفی است.
نماد کاربر
asemanha

پست » چهارشنبه 26 بهمن 1390 22:29:01

حکم عدم تمکین صادره برای دادخواست اجازه ازدواج مجج کفایت می کند و دادگاه به گفته های همسر توجهی نمی کند. زیرا مرد از حق قانونی خود استفاده میکند.
نماد کاربر
hossein hamdi

پست » چهارشنبه 26 بهمن 1390 23:12:32

با سلام و خسه نباشید رای دادگاه صادرشده است میخاستم بدونم که اشتغال ذمه چه معنی میدهد ؟با تشکر
moteza
kian

پست » پنج شنبه 27 بهمن 1390 12:05:28

moteza نوشته است:با سلام و خسه نباشید رای دادگاه صادرشده است میخاستم بدونم که اشتغال ذمه چه معنی میدهد ؟با تشکر

مشمول ذمه من هستی: یعنی ذمه من بر عهده تو است. بعنی تو به من بدهکار می شوی!
اگر خرج خونه را ندهی مشمول ذمه من می شوی :یعنی چون باید خرج خونه را بدهی اگر ندهی به من بدهکار می شوی!(زن به شوهر می گوید چون وظیفه شوهر پرداخت خرج خونه است.)
به غلط عد ه ا ی می گویند : مشغول ذمه
نماد کاربر
asemanha

پست » پنج شنبه 27 بهمن 1390 12:50:02

با سلام اگه پسر دانشجو باشد و کاری نداشته باشد پس از رای در دادگاه نجدید نظر مهریه به چه صورتی تعیین می شود ؟ ایا زندانی هم دارد ؟
moteza
kian

پست » پنج شنبه 27 بهمن 1390 14:13:58

حکم برتقسیط مهریه صادر شده و در صورتی که هریک از اقساط پرداخت نشود زن می تواند مرد را حبس کند.
نماد کاربر
hossein hamdi

پست » پنج شنبه 27 بهمن 1390 17:17:50

با سلام در صورت تقسیط مهریه و معلوم شدن تکلیف ان ها . ایا میتوان زن را طلاق نداد ؟ با تشکر
aarad
shayani

تاريخ عضويت: پنج شنبه 27 بهمن 1390 15:44:09
پست » پنج شنبه 27 بهمن 1390 19:13:51

بعدي

بازگشت به حقوق خانواده

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 0 مهمان

Nukelearn Cheetah © 2009-2010 Nukelearn