با سلام جناب آقاي حسين حمدي و تشكر از جوابيه خوبتان
خواهشمندم اگه لطف كنيد و بيشتر راهنمايي بفرماييد ممنون مي شم .
قابل توضيح اينكه دعوي اوليه در محل شوراي حل اختلاف طرح گرديده و اينجانب طي ابلاغيه آن شورا در زمان مشخص شده به شورا مراجعه نمودم و دفاعيه مبني بر توضيحات فوق نوشتم و فيشهاي واريزي را هم ضميمه كردم ، ولي قاضي شورا گفت كه از كجا معلوم كه اين فيشها را بابت اين چكها به حساب ريخته باشي و در نهايت راي بر محكوميت من دادند.ولي تا بحال با چند وكيل صحبت كرده ام و دلايلم را ارائه كرده ام گفته اند كه حق با من است . فلذا اينجانب نسبت به اعتراض و ارجاع پرونده به دادگاه تجديد نظر انجام شد . با دو و كيل صحبت كرده ام و مي گويند حداقل 500 هزار تومان بايد براي حق وكالت و ابطال تمبر پرداخت كني . حالا سوالات زير را دارم :
1- چگونه مي توانم پدر خانم خود را به عنوان مجلوب ثالث به دادرسي بياورم ؟ (اين در حالي است كه در مرحله شوراي حل اختلاف اين كار را انجام ندادم و وكلايي هم كه مشورت كردم به اين شكل راهنمايي ام نكردند)
2- به نظر شما الان كه درخواست تجديد نظر كرده ام ، نسبت به گرفتن وكيل اقدام كنم يا خير ؟آيا هزينه هاي وكيل قابل استرداد است ؟
3- آيا مي تونم تا مياد نوبت دادگاه تجيد نظر بشه يك اظهارنامه پر كنم و از شركت مربوطه بخواهم با توجه به اينكه اينجانب هيچ معامله اي كه مبني بر بدهي اينجانب به ان شركت باشد نداشته ام و با اشاره به فيشهاي واريزي نسبت به استردادچكها اقدام نمايند. آيا اين كار توي اين مرحله تاثيري دارد يا خير؟
3- اگه پيشنهاد خوبي داريد كمكم كنيد. تشكر