Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
 تالار گفتگوی حقوق • مشاهده مبحث - پرداخت چك براي بدهي شخص ديگري

پرداخت چك براي بدهي شخص ديگري

لطفا سوال خود را به هر بخشي كه مربوط است٬ همانجا مطرح كنيد. اينجا فقط براي طرح سوال از سوي اشخاصي است كه نمي دانند سوالشان به كدام بخش مربوط مي شود.
باسلام اينجانب 2 فقره چك بابت بدهي حال شده پدر خانمم به يك شركت پرداخت كردم ولي چكها در تاريخ مقرر پاس نشده و اينجانب حدود چند ماه بعد وجه چكها را به حساب بانكي آن شركت واريز نمودم و نام واريز كننده روي فيش را بنام پدر خانمم نوشتم ، اينك شركت مذكور نسبت به استرداد چكها اقدام نموده است من چگونه مي توانم خودم را اولا از اينكه با آن شركت هيچ معامله اي كه مبني بر بدهي ام باشد ، انجام نداده ام مبرا نشان دهم ثانيا اگر پدر خانم من بدهي ايي به شركت دارد ربطي به من ندارد و من وجهي كه بابت آن چك داده ام را به حساب شركت واريز كرده ام .و درنهايت چگونه از خودم دفاع كنم .
daniali579
دانيال

تاريخ عضويت: چهارشنبه 12 بهمن 1390 15:30:55
پست » چهارشنبه 12 بهمن 1390 15:46:59

شما پدر خانوم خود را به عنوان مجلوب ثالث به دادرسی بیاورید تا ثابت شود که شما چک ها را به عوان ضمانت داده اید. وقتی این امر مسلم شد و بعد هم دادگاه فیش های پرداختی را دید و محرز شد که دین را پرداخته اید حکم بر بی حقی شرکت مزبور صادر خواهد کرد. در هر حال نگران نباشید و حتما با وکیل دادگستری مشورت نموده و کار را جلو ببرید.
نماد کاربر
hossein hamdi
حسين حمدي وکیل پایه یک دادگستری

تاريخ عضويت: جمعه 21 مهر 1385 07:30:00
پست » پنج شنبه 13 بهمن 1390 10:54:27

با سلام جناب آقاي حسين حمدي و تشكر از جوابيه خوبتان
خواهشمندم اگه لطف كنيد و بيشتر راهنمايي بفرماييد ممنون مي شم .
قابل توضيح اينكه دعوي اوليه در محل شوراي حل اختلاف طرح گرديده و اينجانب طي ابلاغيه آن شورا در زمان مشخص شده به شورا مراجعه نمودم و دفاعيه مبني بر توضيحات فوق نوشتم و فيشهاي واريزي را هم ضميمه كردم ، ولي قاضي شورا گفت كه از كجا معلوم كه اين فيشها را بابت اين چكها به حساب ريخته باشي و در نهايت راي بر محكوميت من دادند.ولي تا بحال با چند وكيل صحبت كرده ام و دلايلم را ارائه كرده ام گفته اند كه حق با من است . فلذا اينجانب نسبت به اعتراض و ارجاع پرونده به دادگاه تجديد نظر انجام شد . با دو و كيل صحبت كرده ام و مي گويند حداقل 500 هزار تومان بايد براي حق وكالت و ابطال تمبر پرداخت كني . حالا سوالات زير را دارم :
1- چگونه مي توانم پدر خانم خود را به عنوان مجلوب ثالث به دادرسي بياورم ؟ (اين در حالي است كه در مرحله شوراي حل اختلاف اين كار را انجام ندادم و وكلايي هم كه مشورت كردم به اين شكل راهنمايي ام نكردند)
2- به نظر شما الان كه درخواست تجديد نظر كرده ام ، نسبت به گرفتن وكيل اقدام كنم يا خير ؟آيا هزينه هاي وكيل قابل استرداد است ؟
3- آيا مي تونم تا مياد نوبت دادگاه تجيد نظر بشه يك اظهارنامه پر كنم و از شركت مربوطه بخواهم با توجه به اينكه اينجانب هيچ معامله اي كه مبني بر بدهي اينجانب به ان شركت باشد نداشته ام و با اشاره به فيشهاي واريزي نسبت به استردادچكها اقدام نمايند. آيا اين كار توي اين مرحله تاثيري دارد يا خير؟
3- اگه پيشنهاد خوبي داريد كمكم كنيد. تشكر :?
daniali579
دانيال

تاريخ عضويت: چهارشنبه 12 بهمن 1390 15:30:55
پست » شنبه 15 بهمن 1390 08:18:32

بازگشت به طرح سوالات حقوقی (از سوي افراد غير حقوقدان) و جواب حقوقدان به آنان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان

Nukelearn Cheetah © 2009-2010 Nukelearn